De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Renovatie houten vloer Friesland

De renovatie van een houten vloer in Friesland is in veel gevallen niet eenvoudig. Een houten vloer is een zeer sterke en duurzame vloer, maar dit betekent natuurlijk niet dat de vloer geen zorg nodig heeft. Hout is een hoogwaardig materiaal, maar moet wel goed onderhouden worden. Wanneer er schade ontstaat aan de vloer, dan is het belangrijk om op korte termijn houten vloer renovatie te laten uitvoeren in Friesland. Dit geldt ook wanneer de vloer slijtage gaat vertonen. Met een professionele renovatie van de houten vloer in Friesland kan deze er weer als nieuw uit gaan zien.

Wij voeren de renovatie van uw houten vloer in Friesland uit

Wanneer u een vakkundige renovatie van een houten vloer in Friesland uit wilt laten voeren door een ervaren partij, dan bent u welkom bij Alkema Parketonderhoud. Wij hebben een ruime ervaring in het onderhouden van diverse soorten parketten, maar wij kunnen u ook uitstekend van dienst zijn met een goede renovatie van de houten vloer in Friesland. Wij zetten ons in om de vloer weer te laten stralen, zodat u de komende jaren weer kunt genieten van een mooie en hoogwaardige vloer. Vanzelfsprekend kunt u, indien gewenst, direct afspraken met ons maken voor een vakkundig en periodiek onderhoud.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over een renovatie van de houten vloer in Friesland? Wij informeren en adviseren u graag. U kunt bellen naar 0566 – 62 32 10 of mailen naar info@alkemaparketonderhoud.nl. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende offerte voor u opstellen. 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in