De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Vloeronderhoud Friesland

Goed vloeronderhoud in Friesland is onmisbaar wanneer u optimaal wilt genieten van uw vloeren. Vloeren worden over het algemeen intensief gebruikt en dit resulteert na verloop van tijd in slijtageplekken en/of kleurverschillen in de vloer. Met goed vloeronderhoud in Friesland kan dit gemakkelijk verholpen worden. Als u op zoek bent naar een professional in vloeronderhoud, die u in Friesland van dienst kan zijn, dan bent u aan het juiste adres bij Alkema Parketonderhoud.

Professioneel vloeronderhoud in Friesland

Wij verzorgen vakkundig vloeronderhoud en vloerreparatie in Friesland. Zo kunnen wij uw vloeren vrijwel stofvrij schuren en, indien gewenst, afwerken met olie, een lak of met hardwax. Door te zorgen voor goed vloeronderhoud in Friesland kunt u aanzienlijk langer van uw vloeren genieten. Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Wij helpen u hier graag bij door u professioneel vloeronderhoud in Friesland te bieden. Wij hebben een jarenlange ervaring en kunnen uw vloeren weer een sfeervolle uitstraling geven waar u echt van kunt genieten.

Maatwerk vloeronderhoud in Friesland

We verlangen niet allemaal dezelfde uitstraling van onze vloeren. Het is een kwestie van smaak. Als het gaat om vloeronderhoud in Friesland, dan zijn er verschillende afwerkingen met diverse resultaten mogelijk. Wij kunnen voor u de gewenste uitstraling bereiken. Uiteraard kunnen wij u optimaal informeren en adviseren over het vloeronderhoud in Friesland. Heeft u interesse in onze dienstverlening, of in een vrijblijvende offerte? Bel dan naar 0566-623210 of mail naar info@alkemaparketonderhoud.nl. Wij zijn gevestigd in Grou, maar kunnen u in een groter werkgebied van dienst zijn. U bent van harte welkom.

 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in