De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Voordelige vloer renovatie in Friesland bij Alkema Parketonderhoud

Voor een voordelige renovatie van uw vloer in Friesland is Alkema Parketonderhoud hét adres. Is uw houtvloer dof of versleten? Zijn er kleurverschillen zichtbaar of bent u gewoon toe aan een andere kleur parketvloer? Met onze schuur- en lakbehandeling wordt uw houtvloer weer zoals u hem graag ziet. Wij schuren hem op zonder dat u met een hoop schoonmaakwerk wordt opgescheept. Bij het schuren komt nauwelijks stof vrij! Na het schuren werken we de vloer af met lak, olie of hardwax. Dat doen we niet zomaar met simpele middelen, maar alleen met de beste, van Zweedse kwaliteit. Deze afwerkproducten zijn tevens milieuvriendelijk en laten geen sterke geur achter. Meteen na het drogen kunt u uw houtvloer dus weer gebruiken. En dat voor de laagste prijs. Kortom een erg voordelige renovatie van uw vloer in Friesland.

Uw vloer renovatie door Alkema in Friesland laten verzorgen

Naast voordelige renovatie van uw vloer in Friesland, kunnen we die ook restaureren. Een antieke houtvloer moet extra voorzichtig behandeld worden. Met onze jarenlange ervaring in het leggen en onderhouden van allerlei soorten houtvloeren is Alkema Parketonderhoud de beste en voordeligste optie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over de mogelijkheden voor uw houtvloer. Wij helpen u graag met een voordelige vloer renovatie of restauratie in Friesland.

Ook voordelige vloer renovatie in Friesland voor bedrijven

Veel bedrijven in Friesland hebben al een voordelige renovatie van hun vloer laten doen door ons. Cafés, scholen, restaurants, schouwburgen en nog veel meer bedrijven gingen uw bedrijf voor. Twijfel niet langer over een renovatie van de vloer van uw bedrijf in Friesland, bij Alkema is het zeer voordelig!

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in