De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Verleng de levensduur van uw vloer

Schuren van de vloer

Na verloop van tijd vertonen de meeste vloeren slijtageplekken en kunnen er kleurverschillen ontstaan. In veel gevallen is dit op te lossen door de vloer opnieuw te schuren en af te werken. Hiermee verlengd u de levensduur van uw vloer aanzienlijk. Het schuren van de vloer doen wij praktisch stofvrij.

Afwerken van de vloer

Na het schuren wordt de vloer, al naar gelang uw wens, afgewerkt met hardwax, olie of lak. Voor de conditie van uw vloer is het belangrijk om deze optimaal te beschermen. Het type bescherming is afhankelijk van onder andere het gebruik. Daarom zijn er verschillende soorten afwerkingen mogelijk die geschikt zijn voor normaal, intensief en zeer intensief gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in zowel zijdeglans als matte uitvoering. Uiteraard kunnen wij u hierover adviseren.

Alkema Parket werkt standaard met sterke, milieuvriendelijke Zweedse producten. Deze producten hebben het voordeel dat ze geen sterke geur achterlaten, zodat u na het drogen meteen de ruimte weer kunt gebruiken. Na oplevering zijn wij u met plezier van dienst met praktische tips voor het onderhoud en behoud van uw houten vloer.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in