De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Professionele hulp bij waterschade

Waterschade komt veel voor en de aard van het probleem wordt vaak onderschat. Water beschadigd namelijk niet alleen de houten vloer, maar bijvoorbeeld ook de muren. Alkema Parketonderhoud is gespecialiseerd in reparatie na waterschade en herstelt de vloer volledig. Het herstellen van waterschade aan uw houten vloer is in de meeste gevallen zelfs voordeliger dan het aanschaffen en plaatsen van een compleet nieuwe vloer.

Reparatie na waterschade aan uw houten vloer

Meestal verloopt de reparatie na waterschade aan (houten) vloeren via de verzekering, maar Alkema Parketonderhoud helpt particulieren ook direct.

Wij beginnen altijd met een taxatie: Waar komt de waterschade vandaan en wat zijn de herstelmogelijkheden? Wanneer de reparatie door de verzekering wordt vergoed, stellen wij een rapport op. Vervolgens wordt er, indien dit nog niet is gebeurd, contact opgenomen met de verzekeringsmaatschappij. Dit doen we uiteraard altijd in overleg met u. Daarna starten we de reparatie, wat altijd maatwerk is.  

Volledig herstel na waterschade aan uw houten vloer

Wanneer het deel van de houten vloer dat waterschade heeft opgelopen is hersteld, behandelen we altijd de gehele vloer. Zo werken we eventuele kleurverschillen bij en zorgen we ervoor dat de complete vloer weer in goede staat is.

Ondanks dat Alkema Parket beschikt over ruim 20 jaar kennis en ervaring, komt het bij uitzondering wel eens voor dat een vloer dusdanig is beschadigd dat herstel niet mogelijk is. In dit geval adviseren wij u uiteraard over de meest geschikte mogelijkheden.

Voor meer informatie over waterschade aan houten vloeren kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in