De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Houten vloer renovatie

Een houten vloer renovatie is in meerdere situaties aan te raden. Als u een houten vloer heeft, en deze begint gebreken te vertonen, dan betekent dit lang niet altijd dat de vloer direct toe is aan vervanging. In veel gevallen is er nog een houten vloer renovatie mogelijk. Ook wanneer u een oude houten vloer aangetroffen heeft onder een andere vorm van vloerbedekking in een aangekochte woning kunt u eens laten controleren of een houten vloer renovatie tot de mogelijkheden behoort. Alkema Parketonderhoud staat hierin graag voor u klaar.

Een vakkundige houten vloer renovatie

Een houten vloer renovatie moet met de hoogste nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Het is dan ook lang niet altijd mogelijk om de vloer zelf weer in betere staat te brengen. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van houten vloer renovatie en voeren de werkzaamheden uiterst professioneel en vakkundig uit. Wij vinden het belangrijk dat u na de houten vloer renovatie weer kunt genieten van een mooie en hoogwaardige vloer waar u weer jarenlang van kunt genieten. Vanzelfsprekend kunnen wij eerst ter plaatse komen om te beoordelen in hoeverre een houten vloer renovatie mogelijk is. Zo kunnen wij u altijd vooraf vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Wilt u een houten vloer renovatie door onze specialisten laten uitvoeren of wilt u meer informatie en advies over een mogelijke houten vloer renovatie? Neemt u gerust eens contact met ons op. U kunt vrijblijvend bellen naar 0566 – 62 32 10 of mailen naar info@alkemaparketonderhoud.nl.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in