De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Restauratie houten vloer

De restauratie van een houten vloer moet vakkundig worden uitgevoerd. Houten vloeren hebben het eeuwige leven niet. Het is heel belangrijk om een vloer van hout goed te onderhouden. We hebben het immers over een vloer die vervaardigd is uit een natuurproduct. Wanneer een restauratie van een houten vloer nodig is, dan is het aan te raden hier niet te lang mee te wachten. Hoe langer u wacht, hoe groter de schade kan worden. Dit kan uitlopen tot op een punt dat het eenvoudigweg niet meer te herstellen is. Natuurlijk kunt u goed bij Alkema Parketonderhoud terecht voor de restauratie van een houten vloer.

Een professionele restauratie van een houten vloer

Het is belangrijk om naar een ervaren partij te gaan voor de restauratie van een houten vloer. We hebben het hier over een werkzaamheid die niet gemakkelijk uit te voeren is en een goede ervaring is dan ook vereist om de restauratie van de houten vloer goed te laten verlopen, met een juist resultaat. Wij hebben een jarenlange ervaring in het restaureren van diverse houten vloeren. Voor de restauratie van uw houten vloer bent u bij ons dan ook altijd van harte welkom.

Neem contact op

Is een restauratie van uw houten vloer nodig en wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0566-623210 of een mail te sturen naar info@alkemaparketonderhoud.nl. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden, onze kwaliteiten en onze specifieke werkwijze.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in