De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Een vloerrenovatie in Heerenveen doet uw vloer als nieuw lijken

Heeft u een houten vloeren, waarvan de glans enigszins lijkt te verdwijnen? Laat een vloerrenovatie in Heerenveen uitvoeren, om de vloer weer als nieuw te doen laten lijken. Zeker bij een houten vloer is regelmatig onderhoud noodzakelijk, om kleine beschadigingen weg te werken. Denk bijvoorbeeld aan krasjes door het schuiven met eetkamerstoelen of andere meubels, krasjes van het speelgoed van uw kinderen of de scherpe nagels van uw viervoeters, enzovoorts. Alkema Parketonderhoud is gespecialiseerd in het uitvoeren van een vloerrenovatie in Heerenveen en omstreken. 

Uw vloer heeft een grote invloed op de sfeer in huis

Veel mensen kiezen voor een prachtige houten vloer, door de warme uitstraling van het materiaal. De warmte van het hout maakt dat er een gezelligere sfeer in een woon-, slaap- of eetkamer hangt. In het bijzonder, wanneer u de houten vloer combineert met stijlvolle verlichting, meerdere planten en een aantrekkelijke kleur op de muur. 

Bij het leggen van een houten vloer heeft u de keuze uit verschillende soorten houten vloeren. Kiest u bijvoorbeeld voor een vloer van antiek parket, goedkoper laminaat, of een eikenhouten vloer? 

Werkwijze bij een vloerrenovatie in Heerenveen

Wanneer u een vloerrenovatie in Heerenveen uit laat voeren door onze specialisten, zullen zij allereerst de schade aan uw bestaande vloer opnemen. Op basis van onze bevindingen raden we u aan om de vloer te onderhouden, of (gedeeltelijk) te laten vervangen. Soms is het onderhoud niet langer rendabel, waardoor een nieuwe vloer goedkoper is. 

Heeft u ook te maken met schade aan uw houten vloer? Laat onze specialisten een vloerrenovatie in Heerenveen voor u uitvoeren. 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in