De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parket laten leggen Friesland

Parket laten leggen in Friesland is natuurlijk een klus die goed moet worden uitgevoerd. Wanneer u parket heeft aangeschaft kunt u hier enkel optimaal van genieten wanneer het parket ook goed gelegd wordt. Gelukkig kunt u het parket laten leggen in Friesland door de professionals van Alkema Parketonderhoud. U bent bij ons van harte welkom voor het aanschaffen van het parket dat goed bij u en de woning past. Deze service wordt door ons uitgebreid met de mogelijkheid om het parket te laten leggen in Friesland, door onze ervaren medewerkers.

Professioneel het parket laten leggen in Friesland

Het leggen van parket is niet eenvoudig. Het komt maar zelden voor dat een ruimte volledig recht is. Verreweg de meeste woningen hebben vloeren met hoekjes en soms zelfs rondingen. Dit maakt het leggen van parket natuurlijk een stuk lastiger. U kunt dan beter ervoor kiezen om het parket te laten leggen in je woning of kantoor in Friesland. Onze ervaren medewerkers hebben een ruime ervaring in het leggen van parket, in de meest uiteenlopende ruimten in huis en binnen bedrijfspanden. Door professioneel het parket te laten leggen bent u er zeker van dat de vloer volledig goed ligt. Zo kunt u er gegarandeerd jarenlang van genieten.

Neem contact met ons op

Wilt u parket laten leggen in Friesland? Wij staan graag voor u klaar. Voor meer informatie en advies kunt u altijd even bellen naar 0566 – 62 32 10 of een mail sturen naar info@alkemaparketonderhoud.nl. Wij helpen u graag verder in de provincie Friesland.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in