De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketvloer leggen Friesland

Wanneer u gaat verhuizen of de herinrichting van uw woonkamer overweegt dan komt natuurlijk ook aan de orde wat er op de vloer moet komen. U heeft daarbij de keuze uit vele opties. Als u een klassiek interieur heeft dan past een parketvloer daar prima bij. Parket is warm en sfeervol en geeft uw interieur net dat beetje extra. U kunt een parketvloer met allerlei stijlen combineren, dus niet alleen als u houdt van een klassieke inrichting. Daarnaast leent parket zich ook prima voor andere ruimtes zoals een studeerkamer of slaapkamer. U kunt een parketvloer ook prima combineren met vloerverwarming.

Een parketvloer leggen Friesland geeft uw huis meer stijl

Een parketvloer leggen Friesland laat u natuurlijk over aan de vakman, want parket leggen is iets dat niet iedereen in de vingers heeft. U kunt bij Alkema Parketonderhoud de vloer van uw keuze uitzoeken en vervolgens een afspraak maken om deze vakkundig te laten leggen. Er zijn diverse stijlen en kleuren mogelijk, wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Wilt u ook zo’n mooie parketvloer?

Wilt u ook een mooie en duurzame vloer die vele jaren mee gaat? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor het laten leggen van een stijlvolle vloer van parket. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0566 – 623 210. Heeft u vragen over het laten leggen van parket of over het onderhoud om uw vloer in optimale conditie te houden? Stuurt u ons dan gerust een e-mail. Ons adres is info@alkemaparketonderhoud.nl. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in