De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Uw houten vloer herstellen in Friesland bij schade

Een houten vloer herstellen binnen Friesland kan in verschillende situaties noodzakelijk zijn. Mogelijk is er sprake van vochtschade, waarbij de houten vloer is gaan bollen. Ook kan er een ernstige slijtage op de vloer zichtbaar zijn. Slijtage is bijvoorbeeld het gevolg van een slecht onderhoud aan de vloer, van zanddeeltjes die op vloeren achterblijven, enzovoorts. In veel gevallen is het vervangen van de vloer niet direct noodzakelijk. Alkema Parketonderhoud beschikt over professionele hulpmiddelen, waarmee een houten vloer herstellen in Friesland relatief eenvoudig wordt. We vertellen u er graag meer over! 

Mogelijkheden bij een houten vloer herstellen in Friesland 

Voor ons begint een houten vloer herstellen in Friesland met een inventarisatie van de schade aan uw vloer. Is er sprake van slijtage? Zit er mogelijk vocht onder uw vloer? Enzovoorts. Op basis van deze inventarisatie doen we u een voorstel om de houten vloer te herstellen. Dit kan betekenen dat er een nieuwe toplaag moet worden aangebracht, dat er planken verwijderd moeten worden, enzovoorts. Bent u tevreden met ons voorstel? In dat geval gaan onze specialisten voor u aan de slag, om de vloer naar zijn oorspronkelijke staat te herstellen.

Meer informatie over een houten vloer herstellen in Friesland 

Mogelijk wilt u meer weten over onze werkwijze bij een houten vloer herstellen in Friesland. Of bent u benieuwd welke mogelijkheden wij in uw situatie bieden? Neem in beide gevallen contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. Samen bekijken we welke oplossing het meest geschikt is voor het herstel van uw beschadigde houten vloer. Het kan verstandig zijn om onze specialisten eens per zoveel jaar onderhoud aan de vloer uit te laten voeren. De kans op slijtage neemt hierdoor sterk af. 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in