De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Voor reparatie van uw houten vloer kunt u kiezen uit 3 mogelijkheden

1. Als u een reparatie van uw houten vloer wilt, dan is schuren een mogelijkheid.

Alkema Parketonderhoud kan uw houten vloer opschuren zodat deze weer opnieuw gelakt kan worden. Het schuren gebeurt vrijwel stofvrij, dus uw huis heeft naderhand geen grote schoonmaakbeurt nodig. Na het schuren kunnen wij de vloer voor u in de hardwax, olie of lak zetten. Dat doen we met hoogwaardige Zweedse producten, die geen sterke geur achterlaten. Na het drogen kan de vloer dus meteen weer gebruikt worden. Het opschuren en lakken is de eerste mogelijkheid voor de reparatie van uw houten vloer.

2. Voor reparatie van uw houten vloer kunt u kiezen voor restauratie

Voor een reparatie van uw houten vloer kunt u er ook voor kiezen die door ons te laten restaureren. Vooral bij antieke houten vloeren is dit aan te raden. Het is dan ook onze expertise de mooiste houtvloeren weer zo mooi te maken als vroeger. Wij kunnen u adviseren wat de beste optie is voor uw houtvloer, en komen graag bij u langs om te beoordelen wat de beste keuze is - en wat die gaat kosten. Bij Alkema Parketonderhoud kunt u ervan op aan dat de reparatie van uw houten vloer het goedkoopst zal zijn, ook bij restauratie van antieke houtvloeren.

3. Voor reparatie van uw houten vloer kunt u ook kiezen voor herleggen

In plaats van een reparatie van uw houten vloer kunt u er ook voor kiezen die door ons te laten herleggen. Als dat niet kan omdat het hout te ernstig versleten is, kunnen wij ook een nieuwe parketvloer voor u leggen. Daarover overleggen we graag met u over de mogelijkheden, zoals de verschillende houtsoorten, kleuren en patronen. Als u graag wilt dat wij uw parketvloer herleggen in plaats van een reparatie van uw houten vloer, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in