De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Herstel van waterschade aan houten vloer in Friesland 

Waterschade komt in verschillende vormen voor. Denk aan vochtplekken op muren, houtrot in uw prachtige houten vloer, enzovoorts. Bij waterschade aan uw houten vloer in Friesland kunt u op de hulp van Alkema Parketonderhoud rekenen voor het herstel hiervan. Vaak blijkt het nagenoeg onmogelijk om deze schade zelf te herstellen, waardoor hulp van een gespecialiseerde organisatie wenselijk is. Mocht er sprake zijn van een structureel vochtprobleem in huis, bijvoorbeeld doorslaand- of optrekkend vocht, is het raadzaam om dit probleem eerst op te lossen. In welke ruimte wilt u waterschade aan uw houten vloer in Friesland laten herstellen? 

Vergoeding bij waterschade aan houten vloer in Friesland 

Wanneer u te maken heeft met waterschade aan een houten vloer in Friesland, wordt het herstel hiervan vaak bekostigd door uw verzekeraar. U kunt er ook voor kiezen om Alkema Parketonderhoud rechtstreeks in te schakelen. Wij stellen in zo’n geval een taxatie van de waterschade aan de vloer op. Nadien ontvangt u van ons, indien gewenst, een uitgebreid rapport van de uitgevoerde werkzaamheden. Deze heeft u nodig om de kosten voor het herstel van de waterschade vergoed te krijgen via uw verzekeraar. 

Advies bij waterschade aan houten vloer in Friesland 

In het geval van waterschade aan een houten vloer in Friesland voorzien we u graag van persoonlijk advies. Hierbij kijken we uitgebreid naar de oorzaak van het vocht, de manier waarop de schade het beste hersteld kan worden, enzovoorts. Bovenal voorkomen we kleurverschillen in uw vloer en zorgen we dat de gehele vloer behandeld wordt met een speciale, waterafstotende coating, als dat noodzakelijk blijkt te zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op, voor meer informatie. 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in