De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Vloerreparatie waterschade

Wanneer u in uw woning of bedrijfspand waterschade oploopt is dat natuurlijk erg vervelend. En ook als de verzekering de schade dekt zal deze wel hersteld moeten worden. Voor vloerreparatie waterschade kunt u terecht bij Alema Parketonderhoud in Grou. Wij kunnen deze schade deskundig en snel voor u herstellen. Uw vloer ziet er weer uit als nieuw en u kunt de ellende van de geleden schade snel weer vergeten.

Laat vloerreparatie waterschade zo snel mogelijk uitvoeren

Wanneer uw vloer waterschade heeft opgelopen is het belangrijk om deze schade zo snel mogelijk te laten herstellen. Waterschade kan ontstaan door lekkage of door omhoogkomend grondwater, bijvoorbeeld door overvloedige regenval. Zodra u constateert dat er waterschade is aan uw vloeren kunt u direct contact met ons opnemen. Wij kunnen een inspectie uitvoeren voor uw verzekering. Zodra er groen licht is voor de vloerreparatie na waterschade gaan wij direct aan de slag om de schade zo snel mogelijk voor u op te lossen. U kunt snel uw woning weer in of gebruik maken van uw bedrijfs- of kantoorpand. 

Wij sturen u graag een passende offerte

Wilt u waterschade aan uw vloer laten herstellen? Neem dan contact op met Alkema Parketonderhoud via telefoonnummer 0566 – 623 210. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier op deze website of via ons e-mailadres info@alkemapaketonderhoud.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de situatie met u te bespreken en een passend plan van aanpak met u door te nemen. U ontvangt van ons desgevraagd een offerte die u aan uw verzekeraar kunt voorleggen ter goedkeuring.

 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in