De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Vloerreparatie Leeuwarden

Een vloerreparatie in Leeuwarden moet vakkundig worden uitgevoerd. Natuurlijk is het bijzonder vervelend wanneer het nodig is om een vloerreparatie in Leeuwarden uit te laten voeren. Dit vraagt immers om een investering. Toch is het een stuk voordeliger om de vloer te laten repareren dan wanneer u kiest voor een nieuwe vloer. Dit is toch een behoorlijke uitgave. Wanneer er een goede vloerreparatie in Leeuwarden of omstreken nodig is, dan komt Alkema Parketonderhoud graag ter plaatse. Wij kunnen de reparatie op professionele wijze voor u uitvoeren, zodat er niets meer te zien is van de opgelopen schade aan de vloer.

Een voordelige vloerreparatie in Leeuwarden

Het spreekt voor zich dat u niet te veel wilt betalen voor een vloerreparatie in Leeuwarden. Toch is het wel belangrijk dat de vloerreparatie vakkundig wordt uitgevoerd, zodat u de komende jaren weer kunt genieten van een mooie en hoogwaardige vloer. Bij Alkema Parketonderhoud mag u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de vloerreparatie in Leeuwarden. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven voor onze dienstverlening, maar staan daarnaast ook altijd garant voor services van de beste kwaliteit.

Vrijblijvende offerte

Voor meer informatie of advies kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Bel naar 0566 – 62 32 10 of mail naar info@alkemaparketonderhoud.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden betreffende een vloerreparatie in Leeuwarden. Wilt u voor de vloerreparatie een passende offerte van ons ontvangen? Wij stellen deze natuurlijk graag voor u op, geheel vrijblijvend. Wilt u een offerte voor de vloerreparatie in Leeuwarden ontvangen van ons? Neem dan ook contact met ons op.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in