De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Vloerreparatie Heerenveen

Een vloerreparatie in Heerenveen dient te worden uitgevoerd door een ervaren professional. U wilt immers kunnen genieten van een mooi en hoogwaardig eindresultaat. Wanneer er een vloerreparatie in Heerenveen moet worden uitgevoerd, dan kunt u altijd een beroep doen op de dienstverlening van Alkema Parketonderhoud. Wij hebben een jarenlange ervaring in de branche en zijn actief door heel de provincie Friesland. Wij zijn u dan ook graag van dienst wanneer u een vloerreparatie in Heerenveen uit wilt laten voeren.

Een vakkundige vloerreparatie in Heerenveen

Als er een vloerreparatie in Heerenveen nodig is, dan is het aan te raden om dit op de korte termijn uit te laten voeren. Zo voorkomt u dat de schade verder groeit en uiteindelijk uitmondt in een zeer kostbare schade of zelfs een onherstelbare schade. Dit is absoluut zonde en kan eenvoudig worden voorkomen door op tijd te kiezen voor een vakkundige vloerreparatie in Heerenveen. Wij komen graag naar u toe om deze vloerreparatie in Heerenveen voor u uit te voeren op vakkundige wijze. Hiervoor zetten wij een ervaren vakman in. Wij kunnen dit tegen een scherp tarief voor u doen.

Vrijblijvende offerte

Voor een vloerreparatie in Heerenveen kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt hiervoor bellen naar 0566 - 62 32 10 of mailen naar info@alkemaparketonderhoud.nl. Wij stellen de offerte graag voor u op aan de hand van uw vraagstuk. Wilt u eerst meer informatie of persoonlijk advies? Dit is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor kunt u gebruik maken van dezelfde contactgegevens. Wij zijn u graag van dienst.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in