De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Vloerreparatie Friesland

Is een vloerreparatie in Friesland nodig? Dit is natuurlijk bijzonder vervelend. Echter, het is wel belangrijk dat u op de korte termijn zorgt voor een professionele vloerreparatie in Friesland. Wanneer een beschadigde vloer niet tijdig wordt gerepareerd, dan kan de schade verergeren en lopen de kosten flink op. U kunt dit gemakkelijk voorkomen om op de korte termijn een vloerreparatie in Friesland uit te laten voeren. Uiteraard kunt u deze vloerreparatie uitstekend laten uitvoeren door de vakmensen van Alkema Parketonderhoud.

Vloerreparatie en –onderhoud in Friesland

Alkema Parketonderhoud is er om de vloerreparatie in Friesland op professionele wijze voor u uit te voeren. Uiteraard kunnen wij u vervolgens, indien gewenst, ook een dienstverlening bieden met betrekking op het onderhoud van uw vloeren. Goed en periodiek onderhoud van uw vloer kan voorkomen dat er in de toekomst weer een vloerreparatie in Friesland nodig is. Voorkomen is immers beter dan genezen. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om het onderhoud van uw vloeren aan ons over te laten. Bij schade kunnen wij altijd snel ter plaatse komen voor een directe en vakkundige vloerreparatie in Friesland.

Een offerte voor de vloerreparatie in Friesland

Wij kunnen uiteraard te allen tijde een vrijblijvende offerte opstellen voor uw vloerreparatie in Friesland. U zult zien dat wij zeer vriendelijke tarieven hanteren voor vloerreparaties. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige kwaliteit van iedere vloerreparatie die wij in Friesland uitvoeren. Wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar info@alkemaparketonderhoud.nl of bel naar 0566-623210. Wij helpen u graag verder.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in