De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Vloerreparatie Drachten

Steeds meer mensen kiezen voor een houten vloer in hun woonkamer of slaapkamer. Hout is veel minder onderhoudsgevoelig dan vloerbedekking en gaat bovendien veel langer mee. Desondanks moet u uw vloer wel af en toe wat meer aandacht geven dan alleen maar stofzuigen of met een sopje afnemen. Voor wat grondiger onderhoud of vloerreparatie in de regio Drachten kunt u terecht bij Alkema Parketonderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer in topconditie is na een grondige onderhoudsbeurt.

Gun uw vloer een langer leven met vloerreparatie Drachten

Wanneer u kiest voor deskundige vloerreparatie in Drachten en regio dan gaat uw vloer weer vele jaren mee. Een nieuwe lak- of olielaag op de vloer beschermt tegen krassen en andere beschadigingen. Wanneer u met hakken over de vloer loopt of als er iets scherps valt dan kan dit schade opleveren. Alkema Parketonderhoud kan dit soort kleine beschadigingen vrijwel onzichtbaar wegwerken. Uw vloer is weer als nieuw en u kunt de komende jaren weer volstaan met het eenvoudige reguliere reinigen van de vloer.

Vraag een offerte aan voor vloerreparatie

Zoekt u een deskundig bedrijf voor vloerrepartie in Drachten of omgeving? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer prima uitziet na ons bezoek. U kunt ons telefonisch bereiken voor meer informatie op telefoonnummer 0566 - 623 210. U kunt ook een terugbelverzoek achterlaten via de website. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen, het adres is info@alkemaparketonderhoud.nl, of gebruik het formulier op onze contactpagina. 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in