De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Professionele vloerrenovatie in Sneek laten uitvoeren

Kan uw vloer een opknapbeurt gebruiken? Alkema Parketonderhoud staat voor u klaar, om u hierbij te helpen. Door een professionele vloerrenovatie in Sneek uit te laten voeren, lijkt uw houten vloer weer als nieuw. Een renovatie van de vloer kan in verschillende situaties wenselijk zijn. Mogelijk is er sprake van vochtschade als gevolg van een lekkage, of vormt er zich een doffe waas over het vloeroppervlak. In beide gevallen zorgen wij ervoor, dat uw vloer weer als nieuw lijkt! Door voor een vloerrenovatie in Sneek te kiezen gaat een bestaande vloer langer mee. 

Mogelijkheden bij een vloerrenovatie in Sneek

Wanneer u voor een vloerrenovatie in Sneek kiest, heeft u verschillende mogelijkheden. Wij zetten de opties graag voor u op een rijtje, wat het voor u makkelijker maakt om tot een weloverwogen keuze te komen. Kiest u voor het vernieuwen van de toplaag van de vloer, of wilt u een deel van de houten vloer laten vervangen? Bovenal verzekeren onze professionals u van een vakkundige oplossing. Zo kan uw vloer straks weer een lange tijd mee, zonder dat u zich ergert aan de doffe waas of nare vochtplekken. In het ergste geval kunnen vochtplekken voor schimmelvorming op de vloer zorgen. 

Op kort termijn een vloerrenovatie in Sneek inplannen

Heeft u momenteel te maken met schade aan uw vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over een vloerrenovatie in Sneek. Samen zoeken we naar de beste oplossing om uw vloer weer als nieuw te laten lijken. Ook wanneer u andere vragen heeft over onze service, staan we u graag te woord. Naast een complete renovatie van vloer kan ook periodiek onderhoud interessant zijn om de vloer in een goede conditie te houden.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in