De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Vloeronderhoud in Friesland

Uw vloeronderhoud in Friesland tot in de puntjes geregeld? Dan bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Alkema Parketonderhoud. Wij staan voor u klaar met een zeer complete dienstverlening op het gebied van vloeronderhoud in Friesland. Wij hebben een brede ervaring in het onderhouden van de meest uiteenlopende vloeren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor andere werkzaamheden aan vloeren, waaronder vakkundige reparaties. Uiteraard vindt u hier alle nodige informatie over op onze website.

Professioneel en vakkundig vloeronderhoud in Friesland

Wij verzorgen uw vloeronderhoud in Friesland op vakkundige wijze. Het onderhoud wordt op hoogwaardige wijze uitgevoerd door goed opgeleide vakmensen, waardoor u altijd verzekerd bent van het beste resultaat van het vloeronderhoud in Friesland. Toch hoeft u bij ons zeker niet de hoofdprijs te betalen voor onze dienstverlening. Wij verzorgen uw vloeronderhoud in Friesland tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u hiervoor altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u alles helder op papier heeft staan. Deze offerte is kosteloos en verplicht u tot niets.

Meer informatie over vloeronderhoud Friesland

Uiteraard kunnen wij u alles vertellen over onze dienstverlening betreffende vloeronderhoud in Friesland. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden. Natuurlijk bekijken wij hierbij ook om wat voor vloer, of vloeren, het gaat, zodat wij een helder beeld kunnen vormen over het benodigde vloeronderhoud dat in Friesland moet worden uitgevoerd. U kunt contact met ons opnemen door te telefoneren naar 0566-623210 of een mail te zenden naar info@alkemaparketonderhoud.nl. Wij zijn u graag van dienst met onze vriendelijke service.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in