De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Vloeronderhoud Drachten

Wilt u het vloeronderhoud in Drachten uitbesteden aan een ervaren partij? Dan nodigen wij u uit om eens nader kennis te maken met de dienstverlening van Alkema Parketonderhoud. Wij bieden een veelzijdige service, waarbij wij ook kunnen zorgen voor professioneel vloeronderhoud in Drachten. Wij zijn actief door heel de provincie Friesland heen. Hierdoor kunnen wij veel klanten van dienst zijn met het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan vloeren. Ook voor het leggen van een houten vloer kunt u bij ons terecht. Wij komen graag naar u toe wanneer u zoekt naar een professional voor het uitvoeren van uw vloeronderhoud in Drachten.

Wij verzorgen graag uw vloeronderhoud in Drachten

Wij hebben een ruime ervaring in het voeren van onderhoud aan de meest uiteenlopende soorten houten vloeren. U kunt dan ook goed bij ons terecht wanneer u uw vloeronderhoud in Drachten uit wilt besteden aan een ervaren partij. Wij zetten voor ieder project op locatie ervaren vakmensen in, zodat u altijd zekerheid van een uitmuntend resultaat heeft. Uiteraard kunnen wij u altijd eerst meer vertellen over de werkzaamheden voor professioneel vloeronderhoud in Drachten. Zo weet u altijd van tevoren welke werkwijze wij aanhouden en wat u kunt verwachten.

Neem contact op

Wilt u het vloeronderhoud in Drachten uit laten voeren door een ervaren partij? Dan staan de vakkundige medewerkers van Alkema Parketonderhoud graag voor u klaar. Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 0566 - 62 32 10 of mailen naar info@alkemaparketonderhoud.nl. Uiteraard kunnen wij ook altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen wanneer dit gewenst is. 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in