De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Vloer leggen Friesland

De beste keuze voor een vloer leggen Friesland is Alkema Parketonderhoud. Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met de onderhoud, de reparatie en het leggen van vloeren in friesland, groningen en Drenthe. Wij kunnen dus met recht zeggen dat we zeer kundig zijn binnen ons vakgebied. Zowel particuliere als zakelijke klanten die waarde hechten aan goede vloer zijn bij ons aan het juiste adres, zo hebben we onlangs een jaarlijkse onderhoudsbeurt uitgevoerd aan alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden.

Onderhoud en reparatie

Beschikt u over een vloer waar u zeer tevreden mee bent, maar die in de huidige staat eigenlijk niet meer kan worden behouden? Alkema Parketonderhoud zorgt met de specialistische medewerkers dat u toch uw geliefde vloer kunt behouden. Bij slijtage, brand of waterschade helpen wij u om de vloer weer in de oude staat te herstellen. Bij ernstige schade, zoals bijvoorbeeld waterschade, verzorgen wij eerst een taxatie. Op die manier krijgt u duidelijkheid wat voor u de beste optie is. Soms is het absoluut noodzakelijk een nieuwe vloer te leggen, ook hierin kunnen wij u adviseren wat daarvoor de beste mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij voor u een rapport opstellen en voorleggen aan de verzekeringsmaatschappij, vanzelfsprekend doen wij alles in samenspraak met u. Bij Alkema Parketonderhoud staat klanttevredenheid altijd bovenaan.

Contact

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0566 623 210 of 06 53707102 (mobiel). Uiteraard kunt u ons ook per e-mail bereiken via info@alkemaparketonderhoud.nl of via het contactformulier op onze website. Wilt u teruggebeld worden? Gebruikt u dan het daarvoor bestemde, tweede contactformulier.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in