De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Reparatie waterschade vloer Friesland

Een reparatie bij waterschade aan de vloer in Friesland is van groot belang. Water kan voor onherstelbare schade zorgen wanneer er niet op tijd een vakkundige reparatie bij waterschade aan de vloer in Friesland wordt uitgevoerd. Een houten vloer kan krom gaan trekken wanneer deze in aanraking is geweest met een grotere hoeveelheid water, maar er kan ook rot ontstaan. Om ernstige schade te voorkomen kunt u direct een afspraak maken voor reparatie bij waterschade aan uw vloer in Friesland.

Een vakkundige reparatie bij waterschade aan de vloer in Friesland

Waterschade is natuurlijk altijd vervelend. Wanneer uw dure houten vloer beschadigd raakt kunt u bij de pakken neer gaan zitten. Toch is het belangrijk om direct een reparatie bij waterschade voor de vloer in Friesland aan te vragen. Hoe sneller de reparatie plaatsvindt, hoe beter de uiteindelijke schade binnen de perken kan worden gehouden. Wilt u een vakkundige reparatie bij waterschade aan de vloer in Friesland laten uitvoeren door een ervaren onderneming? Dan staat Alkema Parketonderhoud in deze provincie voor u klaar met een zeer complete dienstverlening.

Wilt u meer informatie?

Wij staan voor u klaar wanneer u een reparatie bij waterschade aan de vloer in Friesland wilt laten uitvoeren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij precies weten wat nodig is om de vloer te behandelen. Wilt u meer informatie? Dan kunt u een mail sturen naar info@alkemaparketonderhoud.nl of bellen naar 0566 – 62 32 10. U kunt uiteraard ook vrijblijvend contact opnemen voor advies of een persoonlijke offerte.  

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in