De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Reparatie visgraadvloer Friesland

Een reparatie visgraadvloer in Friesland laten uitvoeren kan een goede manier zijn om een vloer die toch al van goede kwaliteit is nog langer in gebruik te kunnen houden. Als het gaat om een vloer in visgraadvorm, dan betreft het immers altijd een variant met een aantrekkelijke uitstraling die bij voorkeur zo lang als mogelijk bewaard moet blijven. Het repareren van aangetaste delen kan hier dan in belangrijke mate bij helpen als oplossing. Dit geldt zeker wanneer deze wordt uitgevoerd door Alkema Parketonderhoud.

Het uitvoeren van een reparatie aan een visgraadvloer in Friesland

Bij het uitvoeren van een reparatie aan een visgraadvloer in Friesland komt wel enige specialistische kennis kijken. Dit komt alleen al door de specifieke vorm van de vloer. Om deze goed te behouden, ook na de reparatie, is het wel belangrijk om te weten hoe deze in elkaar zit. Het is dus vooral van belang om deze specialistische kennis voorop te stellen wanneer gezocht wordt naar een goede partij die zich als expert op dit gebied kan zien. 

In contact komen

Voor eventuele vragen of om direct tot zaken te komen is het goed mogelijk om in contact te komen met Alkema Parketonderhoud daarvoor kunt u het contactformulier invullen of zelf contact opnemen. De mogelijkheden op dit gebied zijn te vinden in e-mail, gebruik dan info@alkemaparketonderhoud.nl, of per telefoon door het nummer 0566-623210 te draaien. Zo kan snel tot een plan gekomen worden en is het goed mogelijk om direct de vloer van de nodige reparatie te voorzien.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in