De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Reparatie aan parketvloer in Friesland uit laten voeren 

Heeft u een prachtige parketvloer in huis, maar is deze onlangs beschadigd geraakt? In dat geval kan een reparatie aan de parketvloer in Friesland worden uitgevoerd door Alkema Parketonderhoud. Onze specialisten staan voor u klaar, om de parketvloer in z’n oude staat te herstellen. Zo hoeft u deze niet te laten vervangen, wat u veel geld bespaart! Daarbij is het voor veel mensen geen fijn idee, dat zij hun authentieke vloer in huis moeten laten vervangen. Een reparatie aan uw parketvloer in Friesland kan in verschillende situaties noodzakelijk zijn geworden. Op deze pagina leest u hier meer over! 

Noodzaak van een reparatie aan de parketvloer in Friesland 

Uw beschadigde vloer zal onder meer herstel moeten worden, als gevolg van brand- of waterschade. Waterschade kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door optrekkend- of doorslaand vocht in muren. In zo’n geval is het raadzaam om deze vochtproblemen eerst op te lossen, voor u de reparatie aan uw parketvloer in Friesland uit laat voeren. Bij het uitvoeren van een reparatie zorgen wij dat de vloer in z’n oude glorie hersteld wordt. Zo lijkt deze weer als nieuw! 

Taxatie voor de reparatie van uw parketvloer in Friesland 

Alvorens u een reparatie aan de parketvloer uit laat voeren, kunt u de schade door ons laten taxeren. Onze specialisten hebben hier een ruime ervaring in, waardoor we een zeer nauwkeurige inschatting kunnen maken van de ontstane schade. Een dergelijke taxatie is noodzakelijk om de kosten voor het herstel van schade aan uw parketvloer vergoed te krijgen via een verzekeraar. 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in