De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Reparatie antieke vloer Friesland

Wilt u een reparatie aan uw antieke vloer in Friesland laten uitvoeren? Dan is het belangrijk om de uitvoerende partij heel bewust te kiezen. Antieke vloeren moeten goed onderhouden worden en wanneer er een reparatie nodig is, dan dient deze op een zo kort mogelijke termijn te worden uitgevoerd. Hierbij is de kwaliteit van de reparatie aan de antieke vloer in Friesland natuurlijk heel belangrijk. U wilt nog jaren genieten van uw antieke vloer en dan moet de reparatie wel vakkundig worden uitgevoerd. U bent bij Alkema Parketonderhoud van harte welkom voor een professionele reparatie van uw antieke vloer in Friesland.

Wij kunnen de reparatie aan de antieke vloer in Friesland uitvoeren

Wij hebben een ruime ervaring in het onderhouden van de meest uiteenlopend vloeren. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden. Wanneer u een reparatie aan de antieke vloer in Friesland wilt laten uitvoeren door een professional, dan komen wij graag ter plaatse om u van dienst te zijn. Wanneer wij de reparatie aan de antieke vloer in Friesland voor u uitvoeren, dan bent u verzekerd van een hoogwaardig eindresultaat. Wij gaan dan ook vakkundig te werk om het beste resultaat voor u te bereiken.

Meer informatie

Een reparatie van een antieke vloer in Friesland is een nauwkeurige werkzaamheid. Wij zetten hiervoor uitsluitend vakmensen in met veel ervaring. Vraagt u gerust eerst een vrijblijvende offerte aan voor de te verrichten reparatiewerkzaamheden. Voor meer informatie en advies zijn wij uiteraard ook bereikbaar, via 0566 - 62 32 10 en info@alkemaparketonderhoud.nl. Wij staan u graag te woord.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in