De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Renovatie van antieke vloer in Friesland door een specialist

Met een antieke vloer in huis, heeft u een ware blikvanger! Een antieke vloer sluit vaak perfect aan bij een prachtige erker in huis, een klassiek interieur, een mooie open haard in de woonkamer, enzovoorts. Wanneer de antieke vloer z’n glans begint te verliezen, kan het noodzakelijk zijn om een renovatie van de antieke vloer uit te laten voeren. Voor een renovatie van uw antieke vloer in Friesland, bent u bij Alkema Parketonderhoud aan het juiste adres! Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het onderhouden en vernieuwen van antieke vloeren binnen woningen. 

Vormen van schade aan een antieke vloer

Uw antieke vloer kan op verschillende manieren beschadigd zijn geraakt. Denk bijvoorbeeld aan een intensief gebruik van de vloer, kleine krasjes door de nagels van uw viervoeters of het speelgoed van uw kinderen, enzovoorts. Ook kan er sprake zijn geweest van een lekkage, wat voor een ernstige waterschade aan de antieke vloer heeft gezorgd. Een dergelijke schade is doorgaans lastig zelf te herstellen. 

Tip: maak gebruik van meubelglijders, om de kans op krassen door het schuiven van uw stoelen of fauteuils tegen te gaan. 

Advies bij een renovatie van antieke vloer in Friesland 

Voordat we starten met de renovatie van een antieke vloer in Friesland, zullen we u van advies voorzien over de beste aanpak. Is het verstandig om uw vloer enkel te onderhouden, of doet u er verstandig aan om deze (gedeeltelijk) te laten vervangen? Wij zorgen er bovenal voor, dat uw antieke vloer weer in ere wordt hersteld en tegen een stootje kan. Laat uw vloer weer als nieuw lijken, door onze specialisten vandaag nog in te schakelen. 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in