De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketvloeren Leeuwarden

Heeft u parketvloeren in Leeuwarden liggen en zijn deze toe aan onderhoud? Parketvloeren zijn mooi en duurzaam, waardoor deze zeker vele jaren lang mee kunnen gaat. Het is dan wel nodig om de parket  vloeren in Leeuwarden zelf goed te onderhouden, of om deze door een professional van goed onderhoud te laten voorzien. Wanneer u het onderhoud van uw parketvloeren in Leeuwarden wilt uitbesteden aan een ervaren onderneming, dan bent u van harte welkom bij Alkema Parketonderhoud.

Onderhoud van uw parketvloeren in Leeuwarden

Parketvloeren zijn er in de meest uiteenlopende soorten. Wanneer u uw parketvloeren in Leeuwarden wilt laten onderhouden, dan is het belangrijk om te weten om wat voor parketvloer het gaat. Heeft u bijvoorbeeld een vloer met duoplanken of een massief houten parketvloer? Het onderhoud van de parketvloeren in Leeuwarden moet worden afgestemd op het soort vloer. Uiteraard kunnen wij dit voor u bepalen, zodat u altijd zeker weet dat wij zorgen voor professioneel, passend en effectief onderhoud aan de parketvloeren in Leeuwarden.

Contact Alkema voor onderhoud van uw parket vloer

Wij staan voor u klaar wanneer u uw parketvloeren in Leeuwarden wilt laten onderhouden door een specialist. Wij hebben een ruime ervaring in het voeren van periodiek onderhoud aan de meest uiteenlopende soorten parketvloeren in Leeuwarden. Wilt u meer weten of heeft u interesse? Bel dan naar 0566-623210 of mail naar info@alkemaparketonderhoud.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden Uiteraard zijn wij ook altijd bereid om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in