De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketvloeren Heerenveen

Een parketvloer geeft uw woning extra aanzien. De mooie houtkleuren waarin parketvloeren kunnen worden geleverd maakt dat er voor iedereen wel een vloer verkrijgbaar is die in de smaak valt en bij de rest van het interieur past. Een parketvloer gaat jarenlang mee, zeker wanneer u het juiste onderhoud voor uw vloer toepast. U kunt voor het dagelijks onderhoud volstaan met stofzuigen, vegen of dweilen met een speciaal voor parketvloeren geschikt reinigingsmiddel. Eens per jaar of minder vaak als de vloer niet intensief wordt belast, is er wat meer onderhoud nodig. Parketvloeren Heerenveen vindt u bij Alkema Parketonderhoud, wij kunnen u ook adviseren over het onderhoud of dit voor u uitvoeren.

Parketvloeren onderhouden kunt u ook zelf doen

Een vloer onderhouden lijkt misschien een hele klus maar in de praktijk valt het wel mee. Eens in de zoveel jaren moet de vloer worden geschuurd en van een nieuwe lak- of olielaag worden voorzien. Na zo’n onderhoudsbeurt kan uw vloer er vaak weer een paar jaar tegen en dat maakt een parketvloer erg duurzaam. De parketvloeren Heerenveen van Alkema zijn dan ook vervaardigd van zeer duurzame houtsoorten. U heeft een leven lang plezier van uw vloer.

Wilt u meer informatie over een mooie parketvloer?

Bent u na het bekijken van onze website enthousiast geworden over een parketvloer of wilt u dat wij uw parketvloer een professionele opknapbeurt geven? Neem dan nu contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0566 – 623210 of stuur een e-mailbericht naar info@alkemaparketonderhoud.nl.  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in