De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Hulp bij parketvloer repareren in Friesland 

Laat schade aan uw parketvloer zo snel mogelijk herstellen! Niet alleen geeft schade uw vloer een onverzorgde uitstraling, ook kan de schade al snel groter worden. Alkema Parketonderhoud is uw partner in het onderhouden en herstellen van parketvloeren in huis. Een parketvloer repareren in Friesland zal onder meer noodzakelijk zijn na een lekkage binnen uw woning. Bij een lekkage kan er vocht in de parketvloer getrokken zijn, met alle gevolgen van dien. Door de parketvloer te repareren, zal deze er weer als nieuw uit komen te zien. 

Parketvloer repareren in Friesland bij waterschade 

Bij het repareren van een parketvloer in Friesland zullen we starten met een taxatie. Hierbij achterhalen we de bron van de waterschade en beoordelen we de herstelmogelijkheden. In veel gevallen wordt de reparatie door een verzekering vergoed. Hierbij zullen we een rapport opstellen, die u nadien naar de verzekering kunt sturen. Vervolgens starten we met de reparatie van de vloer. Hierbij leveren we standaard maatwerk, om u te kunnen verzekeren van een prachtig eindresultaat. U wilt immers weer een lange tijd vooruit kunnen met uw gerepareerde parketvloer. Hoe groot is de waterschade aan uw vloer? 

Meer informatie over parketvloer repareren in Friesland 

Wilt u meer weten over onze aanpak bij een parketvloer repareren in Friesland? Of wilt u direct een afspraak in plannen voor het uit laten voeren van een taxatie aan uw vloer? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies! Vaak is een parketvloer repareren in Friesland voordeliger dan het vervangen van de vloer in huis. 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in