De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketvloer reparatie laat uw vloer er als nieuw uit zien

Een parketvloer reparatie maakt uw houten vloer weer als nieuw. Is uw houten vloer beschadigd geraakt door veelvuldig gebruik? Zijn er kleurverschillen ontstaan, is de vloer dof geworden of zijn er slijtageplekken? Alkema Parketonderhoud kan uw vloer er weer als nieuw uit laten zien. Onze vloerbehandeling kunnen we uitvoeren op iedere houten vloer. We schuren de vloer eerst grondig en brengen daarna olie, hardwax of lak aan. Afhankelijk van wat u wilt.  Dus of u een antieke, moderne vloer, lamelparket of plankenvloer heeft, wij zorgen ervoor dat met onze parketvloer reparatie uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien.

Parketvloer reparatie of restauratie van uw antieke vloer

Een parketvloer reparatie of restauratie maakt uw antieke vloer weer als nieuw, en brengt een klassieke oude vloer weer terug in zijn oude staat. Als de vloer beschadigd is door bijvoorbeeld veelvuldig gebruik, brand of water, dan kunnen wij hem weer in ere herstellen. We komen graag eerst bij u langs om de vloer te bekijken, want iedere antieke vloer is immers anders. Het legpatroon, het soort hout en de schade spelen een belangrijke rol bij het restaureren. We bekijken de vloer en komen met een prijsvoorstel. Gaat u akkoord met de parketvloer reparatie of restauratie, dan heeft u binnen no time heel voordelig uw antieke vloer weer als nieuw!

Naast parketvloer reparatie ook aanhelen of opnieuw aanleggen mogelijk

Naast parketvloer reparatie kunnen wij ook een stuk vloer aanhelen, zodat uw vloer er een nieuw stuk bij aan heeft. Uw vloer kunnen we zo groter maken, na bijvoorbeeld het verwijderen van een openhaard of muur. We kunnen ook beschadigde vloerdelen vervangen, of een nieuwe vloer in de bestaande laten overlopen. Alkema Parketonderhoud maakt uw vloer graag weer als nieuw met parketvloer reparatie en onderhoud!

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in