De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Laat uw parketvloer opschuren

Laat uw parketvloer opschuren door Alkema Parketonderhoud. Want wij maken van uw versleten of beschadigde houten vloer weer een vloer die jaren meekan. Is uw vloer versleten of beschadigd door brand, water of een ongelukje? Wij kunnen uw vloer opschuren en opnieuw lakken. Het schuren gebeurt vrijwel stofvrij, dus u zit niet met schoonmaakwerk opgescheept. Na het schuren kunnen we de vloer weer in zijn oude staat terugbrengen met hardwax, olie of lak, van Zweedse kwaliteit. Milieuvriendelijke producten die gemaakt zijn om uw vloer jaren lang mee te laten gaan. Deze afwerkproducten laten geen sterke geur achter, dus u kunt nadat wij uw parketvloer opschuren en lakken, hem heel snel weer gebruiken!

Laat uw parketvloer opschuren door Alkema Parketonderhoud

Alkema Parketonderhoud schuurt al jaren de vloeren van Nederland. Ons klantenbestand is inmiddels enorm, en onze klanten zijn zeer tevreden. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor hulp bij hun beschadigde of versleten vloer. Wij hebben woningen, schouwburgen, scholen, restaurants, cafés en nog veel meer grote en kleine huizen en bedrijven mooi gemaakt met een vloer die er weer als nieuw uitziet. Een houten vloer is duurzaam, praktisch en mooi, en moet dat vooral blijven! Laat uw parketvloer dus opschuren door Alkema Parketonderhoud.

Vraag advies over het opschuren van uw parketvloer

Als uw zich afvraagt wat het opschuren van uw parketvloer gaat kosten, vraag ons dan vrijblijvend om advies. Wij durven nu al te beloven dat we goedkoper zijn dan u denkt! Ook als er meer dan alleen het opschuren van uw vloer nodig blijkt, kunnen wij u voordelig van dienst zijn. Want ook voor het herleggen of nieuw plaatsen van parket en aanhelen kunnen wij u van dienst zijn. Bel ons op, en vraag vrijblijvend advies over het opschuren van uw parketvloer.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in