De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketvloer onderhouden Friesland

Een parketvloer is een onderhoudsarme vloer. U hoeft daar in principe niet zo heel vel aan te doen. Het dagelijks onderhoud bestaat uit stofzuigen en zo af en toe dweilen met een voor parket geschikt reinigingsmiddel. Maar eens in de zoveel jaar heeft de vloer wat meer onderhoud nodig. Voor parketvloer onderhoud in Friesland kunt u een beroep doen op de professionals van Alkema Parketonderhoud. De vloer wordt eerst gestript en vervolgens van een nieuwe laag olie of lak voorzien zodat hij er weer jaren tegen kan.

Uw parketvloer deskundig onderhouden in Friesland

Zoekt u een deskundig bedrijf om uw parketvloer te onderhouden in Friesland dan hoeft u nier verder te zoeken. Door onze professionele aanpak zal uw vloer er na behandeling weer als nieuw uitzien. Hij kan er dan weer vele jaren tegen met alleen het dagelijkse onderhoud van stofzuigen en af en toe dweilen. Daarom kiezen ook steeds meer mensen voor een mooie parketvloer. Het is een vloer die bij diverse woonstijlen past en waar u vele jaren plezier van heeft. 

Vraag een offerte voor het onderhoud aan uw parketvloer

Is uw parketvloer in Friesland aan een reguliere opknapbeurt toe? Neem dan contact op met Alkemade Parketonderhoud voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons via telefoonnummer 0566 – 623 210 wanneer u vragen heeft of een offerte wilt aanvragen. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier op de website of via ons e-mailadres info@alkemaperketonderhoud.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie, offerte of antwoord op de door u gestelde vragen. 

 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in