De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Voordelige parketreparatie in Friesland

Alkema Parketonderhoud zorgt voor voordelige parketreparatie in Friesland. Heeft uw houten vloer schade opgelopen door bijvoorbeeld slijtage, brand of water? Wij repareren uw vloer dan graag, en wel heel voordelig! Wij brengen uw vloer terug in de oorspronkelijke staat, met een schuurbehandeling en zorgvuldige afwerking. Dat kan met hardwax, olie en lak. Ook als u een antieke vloer heeft, kunnen wij die weer zo mooi maken als vroeger. Eerst inspecteren we de vloer grondig, zodat we weten met welk materiaal, legpatroon en gebruikspatroon we te maken hebben. We adviseren u over de benodigde restauratie en de prijs, zodat u weet waar u aan toe bent. Onze ervaring blijkt uit onze kwaliteit, want wij zorgen al jaren voor voordelige parketreparatie in Friesland!

Voordelige parketreparatie én onderhoud in Friesland

Naast de voordelige parketreparatie in Friesland, plegen we ook onderhoud aan houten vloeren. Voor onderhoud aan ieder type houten vloer kunt u bij ons terecht. Antiek, lamelparket of plankenvloer: wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud. U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor tips voor onderhoud aan uw vloer. Als uw vloer dof is geworden, kleurverschillen vertoont of gewoon opnieuw gelakt moet worden: wij schuren de vloer – vrijwel stofvrij - en brengen nieuwe lak, olie of hardwax aan. Dat doen we met milieuvriendelijke Zweedse producten van de hoogste kwaliteit. Deze laten geen sterke geur achter, dus u kunt na het drogen uw vloer meteen gebruiken. Dat is voordelige parketreparatie en onderhoud in Friesland.

Voordelige parketreparatie en nieuw parket in Friesland

Bij zo’n voordelige parketreparatie in Friesland kunnen we ook nieuw parket aanleggen, of aanhelen. Na een verbouwing of verwijdering van bijvoorbeeld een muur of openhaard, kunnen we uw oude vloer verlengen. We maken er dan weer één geheel van, of we laten een oude vloer overlopen in een nieuwe. Maar ook voor het aanleggen van een geheel nieuwe vloer in Friesland kunt u van onze parketreparatie gebruik maken, heel voordelig!

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in