De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketonderhoud Wolvega

Voor al het parketonderhoud in Wolvega moet je zijn bij Alkema Parketonderhoud. Met inmiddels zo’n 20 jaar ervaring zorgen wij er graag voor dat je parketvloer goed onderhouden blijft, gerepareerd wordt of gelegd wordt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je parketvloer goed te onderhouden. Doe je dit niet, verkort je de levensduur en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Parketonderhoud Wolvega voor gemak

Kies voor Alkema parketonderhoud voor je gemak. Een parketvloer onderhouden kan een tijdrovend klusje zijn. Wij beschikken over de juiste middelen om je vloer zo snel en secuur mogelijk te onderhouden, leggen of repareren. We maken gebruik van Zweedse producten die degelijk en milieuvriendelijk zijn. Als we de vloer hebben gelakt, kun je na het drogen meteen weer de kamer in want onze producten laten geen sterke geur achter. Weet je nog niet zeker of je het onderhoud wilt laten uitbesteden? Wij komen vrijblijvend een keertje langs om advies te geven en een prijsopgave te maken. Zo ben je goed op de hoogte van wat je te wachten staat.

Contact voor parketonderhoud Wolvega

Of het nou gaat om modern, antiek, een plankenvloer of lamelparket: wij zijn je graag van dienst met het opknappen. We zijn gespecialiseerd om je vloer weer in een goed en mooie staat te brengen. Ben je eruit? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: (0566) 623210. Mochten we niet direct de telefoon opnemen in verband met werkzaamheden, geef je naam en telefoonnummer dan door via het antwoordapparaat. We bellen je zo snel mogelijk terug.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in