De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketonderhoud Stiens

Bent u op zoek naar een specialist in parketonderhoud in Stiens? Dan bent u aan het juiste adres bij Alkema Parketonderhoud. Alkema Parketonderhoud is gevestigd in Grou, slechts twintig minuten van Stiens. Wij zitten twintig jaar in het vak en zijn in te schakelen voor het professioneel leggen, onderhouden en repareren van parket.

Vakkundig parketonderhoud in Stiens voor een sterke vloer

Op parket wordt geleefd, dus er ontstaat op den duur slijtage. Ook zijn vlekken en kleurverschil, ongeacht de kwaliteit van het parket, niet uit te sluiten. Tenminste, als u het parket niet regelmatig onderhoudt. Bij regelmatig parketonderhoud zijn dagelijkse ongelukjes in huis minder schadelijk of helemaal niet schadelijk, aangezien een goed beschermde vloer sterker is. 

Voor een professionele onderhoudsbeurt kunt u Alkema Parketonderhoud inschakelen. Wij bedienen particulieren en bedrijven in Stiens en omstreken, en zijn ook u graag van dienst.

Iedere onderhoudsbeurt begint met het wegschuren van beschadigingen. Zo worden krassen, vlekken en groeven verwijderd. Hierna wordt de geschuurde vloer voorzien van een beschermende lak-, olie- of waxlaag zodat de vloer weer tegen een stootje kan.

Voor parketonderhoud, restauratie en reparatie bij in Stiens 

Soms is het parket zo beschadigd dat deze niet te redden is met parketonderhoud. Bijvoorbeeld in geval van brand- of waterschade. Gelukkig kunt u Alkema Parketonderhoud ook inschakelen voor restauratie en reparatie. Onze specialisten komen de beschadigde delen vervangen en kunnen de nieuwe vloer laten overlopen in de bestaande vloer. Zo wordt uw parket perfect teruggebracht naar de oorspronkelijke staat.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in