De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketonderhoud Sneek

Alkema Parketonderhoud in Grou nabij Sneek is dé specialist in houten vloeren. U bent bij ons aan het juiste adres voor parketreparatie, parketonderhoud en het leggen van parket. Alkema zit al jaren in het vak en heeft zowel particulieren als bedrijven in Sneek en omgeving voorzien van parketonderhoud.

Professioneel parketonderhoud bij Alkema in de buurt van Sneek

Slijtage, vlekken en verkleuring zijn niet te voorkomen. Op parket wordt tenslotte geleefd. U schuift met meubelen of laat een keer wat vallen, het gebeurt nu eenmaal. U kunt beschadigingen en verkleuring echter beperken met goed parketonderhoud. Onderhoud verlengt de levensduur van het parket en is dus van groot belang. Voor professioneel parketonderhoud kunt u Alkema Parketonderhoud inschakelen.

Als u Alkema Parketonderhoud nabij Sneek inschakelt voor onderhoud, zal één van onze ervaren specialisten uw vloer schuren en lakken. Door de vloer te schuren worden krassen, groeven en vlekken verwijderd. Vervolgens wordt een laklaag aangebracht om de vloer optimaal te beschermen. U kunt ook kiezen voor wax of olie als beschermlaag.

Alkema Parketonderhoud nabij Sneek voor alle parket klussen

Alkema Parketonderhoud is niet alleen gespecialiseerd in onderhoud, u kunt ons ook inschakelen voor restauratie en reparatie. Het kan namelijk zijn dat de schade aan uw parket niet te herstellen is met een onderhoudsbeurt. In dat geval restaureren wij de vloer en zorgen we ervoor dat deze terug wordt gebracht in originele staat. Ook kan Alkema Parketonderhoud parket leggen of herleggen. Zo kunnen we bij schade bepaalde delen bijvoorbeeld vervangen.

Wilt u meer informatie over de diensten van Alkema Parketonderhoud nabij Sneek? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers, zij informeren u graag!

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in