De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketonderhoud Leeuwarden

Alkema Parketonderhoud in Grou nabij Leeuwarden is gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en leggen van houten vloeren. Wij hebben de afgelopen twintig jaar zowel particulieren als bedrijven in Leeuwarden en omstreken voorzien van parketonderhoud.

Voor professioneel parketonderhoud in Leeuwarden en omstreken

Op parket wordt geleefd. Het is dan ook gebruikelijk dat er na verloop van tijd slijtageplekken en kleurverschillen ontstaan. Met goed parketonderhoud wordt de levensduur van uw parket verlengd en in sommige gevallen kan goed onderhoud slijtage zelfs volledig voorkomen. Parketonderhoud is dus van groot belang!

Een onderhoudsbeurt bestaat bij Alkema Parketonderhoud uit het schuren en lakken van de vloer. Door middel van schuren worden krassen, vlekken en scheuren in het parket weggewerkt. Dit gebeurt vrijwel stofvrij. Na het schuren wordt de vloer voorzien van een beschermende lak-, olie- of waxlaag. Welk product we gebruiken is afhankelijk van de vloer en natuurlijk van uw smaak. Waar u ook voor kiest, alle producten zijn milieuvriendelijk en van Zweedse topkwaliteit.

Alkema nabij Leeuwarden voor meer dan alleen parketonderhoud

U kunt Alkema Parketonderhoud niet alleen inschakelen voor onderhoud, maar ook voor restauratie en reparatie. Bepaalde schade is niet te voorkomen met onderhoud. Denk aan brand of waterschade. In geval van schade kunnen wij de vloer vaak weer herstellen en terugbrengen in de oorspronkelijke staat. Ook kunnen we parket leggen of herleggen. Tevens kunnen we een stuk vloer aanhelen, zodat uw vloer weer één geheel wordt.

Wilt u weten wat Alkema Parketonderhoud nabij Leeuwarden kan betekenen voor uw vloeren? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers, zij informeren u graag!

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in