De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketonderhoud Joure

Zoek je iemand die jouw parketvloer kan onderhouden in Joure? Dan ben je bij Alkema parketonderhoud aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring met houten vloeren zijn we je graag van dienst. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties en het leggen van je parketvloer. Verleng de levensduur van je houten vloer met Alkema parketonderhoud.

Parketonderhoud Joure inhuren

Het is erg belangrijk om parketvloeren goed te onderhouden. Zo verleng je de levensduur. Alle parketvloeren vertonen na een aantal jaar slijtage. Zo kun je bijvoorbeeld te maken hebben met flinke kleurverschillen in de vloer. Alkema parketonderhoud zorgt ervoor dat de vloer bijna stofvrij wordt geschuurd en daarna wordt afgewerkt met hardwax, olie of lak. Hoe de vloer afgewerkt wordt, mag je natuurlijk zelf aangeven. We kunnen de vloer lakken voor normaal, intensief of zeer intensief gebruik. Daarnaast kun je zelf aangeven of je een zijdeglans of matte uitvoering wil.

Methode parketonderhoud Joure

We maken gebruik van milieuvriendelijke en sterke Zweedse producten. Het voordeel van deze producten is dat ze geen sterke geur hebben. Zo blijf je nadat je vloer gelakt is niet nog urenlang in de lakgeur zitten. Als de vloer droog is kun je de ruimte meteen weer gebruiken. Woon je in Joure en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je vloer? Neem dan contact met ons op ons via het telefoonnummer: (0566) 623210. We kunnen ook vrijblijvend langskomen in Joure om advies en een prijsopgave te geven. Wij zijn je graag met ons vakmanschap van dienst.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in