De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketonderhoud Heerenveen

Voor professioneel parketonderhoud gaat u naar Alkema Parketonderhoud in de buurt van Heerenveen. Ons bedrijf heeft twintig jaar ervaring met het repareren, onderhouden en leggen van houten vloeren. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven in Heerenveen en omstreken.

Voor vakkundig parketonderhoud in Heerenveen

Het kan gebeuren dat er na een aantal jaren slijtage, vlekken en kleurverschil ontstaat op uw parket. Dat is logisch, want op een parket wordt geleefd, geknoeid en geschoven met meubelen. U kunt de schade echter beperken door uw parket goed te onderhouden. Hier kunt u Alkema Parketonderhoud voor inschakelen. Met twintig jaar ervaring weten we precies hoe we uw vloer weer zo goed als nieuw maken!

Een onderhoudsbeurt van Alkema Parketonderhoud begint met het wegschuren van beschadigingen. Vervolgens voorzien we de geschuurde vloer van een beschermende lak-, olie- of waxlaag. Deze drie producten creëren ieder een ander uiterlijk, dus welke we gebruiken is afhankelijk van uw smaak. Alkema Parketonderhoud gebruikt alleen milieuvriendelijke producten van topkwaliteit.

Parketonderhoud en meer bij Alkema nabij Heerenveen

Als specialist in parket kan Alkema Parketonderhoud u ook helpen met het leggen en herleggen van parket. Zo kunnen we beschadigde vloerdelen vervangen of een nieuwe vloer laten overlopen in de bestaande vloer. Ook kunnen we vloeren repareren of restaureren. Dit gebeurt vaak als de vloer met parketonderhoud niet meer te redden is. Wij zorgen ervoor dat uw parket wordt teruggebracht in de oorspronkelijke staat.

Voor meer informatie over onderhoud, het leggen of repareren van parket, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Grou nabij Heerenveen.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in