De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketonderhoud Drachten

Voor een specialist in parketonderhoud gaat u naar Alkema Parketonderhoud in de buurt van Drachten. Alkema Parketonderhoud heeft twintig jaar ervaring met het repareren, onderhouden en leggen van parket.

Voor vakkundig parketonderhoud in Drachten

Na verloop van tijd ontstaan er op ieder parket slijtage, vlekken en kleurverschil. Ongeacht hoe netjes en voorzichtig u bent. Op een vloer wordt geleefd, dus ongelukjes gebeuren nu eenmaal. Schade kan echter beperkt blijven als uw vloer goed is onderhouden. Voor een professionele onderhoudsbeurt schakelt u Alkema Parketonderhoud in. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven in Drachten en omstreken, en zijn dus u ook graag van dienst.

Parketonderhoud begint met het wegschuren van beschadigingen. Op deze manier verwijderen we krassen, vlekken en groeven. Vervolgens voorzien we de geschuurde vloer van een beschermende lak-, olie- of waxlaag die ervoor zorgt dat de vloer weer tegen een stootje kan.

Parketonderhoud, restauratie en reparatie bij Alkema nabij Drachten

Het komt wel eens voor dat een parket dusdanig beschadigd is dat het niet te herstellen is met een onderhoudsbeurt. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van brand- of waterschade. In dit geval kunnen we uw parket restaureren. We kunnen de beschadigde vloerdelen vervangen en een nieuwe vloer laten overlopen in de bestaande vloer. Wij zorgen er hoe dan ook voor dat uw parket wordt teruggebracht naar de oorspronkelijke staat.

Wilt u weten wat Alkema Parketonderhoud kan betekenen voor uw beschadigde parket? U kunt contact opnemen met ons kantoor nabij Drachten om vrijblijvend informatie aan te vragen.

 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in