De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parketonderhoud Burgum

Bent u opzoek naar een specialist in parketonderhoud in de buurt van Burgum? Zoals de naam al aangeeft is Alkema Parketonderhoud gespecialiseerd in het onderhouden van parket. Wij zorgen ervoor dat uw parket weer tegen een stootje kan!

Voor parketonderhoud in Burgum en omstreken

Alkema Parketonderhoud heeft de afgelopen twintig jaar zowel particulieren als bedrijven in Burgum en omstreken voorzien van parketonderhoud. Het doet ons dan ook goed dat steeds meer mensen het belang van parketonderhoud inzien. Met professioneel onderhoud gaat uw parket namelijk vele jaren langer mee. Aangezien parket een flinke investering is, is een lange levensduur zeker gewenst.

Parket raakt op den duur beschadigd. U laat een keer een kop koffie vallen, u schuift met meubelen of u (of uw partner) loopt een keer met hakken de kamer in. Na verloop van tijd ontstaan er slijtageplekken. Alkema Parketonderhoud kan met een onderhoudsbeurt vele schadeplekken herstellen. Dit doen wij door de vloer te schuren. Als krassen, vlekken en groeven zijn weggeschuurd brengen we een beschermlaag van lak, olie of wax aan. Onze producten zijn ieder milieuvriendelijk en van Zweedse topkwaliteit.

Alkema nabij Burgum is niet alleen gespecialiseerd in parketonderhoud

Is uw parket niet meer te redden met een onderhoudsbeurt? Alkema Parketonderhoud is ook gespecialiseerd in restauratie en reparatie. Wij kunnen de vloer vaak weer herstellen, (deels) vervangen en zo terugbrengen naar de oorspronkelijke staat.

Wilt u meer informatie over de diensten van Alkema Parketonderhoud nabij Burgum? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers, zij informeren u graag!

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in