De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Parket vloeren Friesland

Ben je op zoek naar parket vloeren Friesland? Zoek dan niet verder. Alkema parketonderhoud is de juiste partij voor het leggen, repareren en onderhouden van houten vloeren. Al meer dan 20 jaar staan wij garant voor vakmanschap en professionaliteit. Wij leveren houten vloeren van uitstekende kwaliteit. Hout is mooi en heeft een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het ook praktisch in gebruik en onderhoud. Het is een duurzaam product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Zeker wanneer u het onderhoud door Alkema uit laat voeren.

Onderhoud van parket vloeren

Parket geeft een warme sfeer en is zeer praktisch. U geniet langer van uw houten vloer, wanneer u deze goed onderhoudt. Dit kunt u zelf doen, maar in de praktijk blijkt dit een klus die mensen vaak veel te lang voor zich uitschuiven. Dit gaat ten koste van de vloer en heeft slijtage en kleurverschillen tot gevolg. Alkema parketonderhoud neemt u dit werk graag uit handen. Doordat wij de vloer nagenoeg stofvrij kunnen schuren, heeft u er weinig last van. Bovendien werken wij met milieuvriendelijke oliën en lakken, die de vloer beschermen tegen normaal, intensief of zeer intensief gebruik. U bepaalt zelf of u een matte of glanzende afwerking wilt.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact op met Alkema parketonderhoud. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0566 - 623210 of via de mail info@alkemaparketonderhoud.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in