De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Onderhoud parketvloer Leeuwarden

Bent u op zoek naar hulp bij het onderhouden van uw parketvloer in Leeuwarden? Alkema Parketonderhoud biedt u de oplossing. Wij staan voor gedegen advies en ambachtelijke kwaliteit, en wij zijn dan ook gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en leggen van houten vloeren. Zowel particulieren als bedrijven zijn wij tot dienst met hulp bij het onderhoud van parketvloeren in omgeving Leeuwarden. Alkema Parketonderhoud is u graag tot dienst met ons vakmanschap.

Verleng de levensduur van uw vloer

U kunt bij Alkema Parket sowieso terecht voor vrijblijvend advies over het onderhoud van uw parketvloer in omgeving Leeuwarden. Na verloop van tijd vertonen de meeste vloeren nou eenmaal slijtageplekken of ontstaan er kleurverschillen. Met het onderhouden van uw parketvloer helpt Alkema Parket u graag. In veel gevallen zijn bovenstaande problemen relatief eenvoudig op te lossen door de vloer opnieuw te schuren en af te werken. Dit alles doen wij voor u, en dat ook nog praktisch stofvrij. Door dit te doen verlengt u de levensduur van uw vloer aanzienlijk. Mocht u besluiten onderhoud te laten plegen aan uw parketvloer in omgeving Leeuwarden, dan helpt Alkema Parket u met persoonlijk advies.

Contact Alkema Parket onderhoud

Voor hulp bij het onderhoud van uw parketvloer in omgeving Leeuwarden, kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact opnemen met Alkema Parket. Wij zijn gevestigd aan de Muldyk 4 in Grou, maar wij komen ook graag vrijblijvend op afspraak bij u langs in Leeuwarden. Voor meer informatie of vragen kunt u ons ook mailen op info@alkemaparketonderhoud.nl of bellen op 06 53707102. Ook kunt het contactformulier invullen met uw vragen en/of opmerkingen. Voor de beste service in het onderhoud van uw parketvloer kunt u dus terecht bij Alkema Parket! 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in