De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Onderhoud parketvloer Friesland

Het onderhoud van een parketvloer in Friesland is zeer belangrijk. Wanneer u een parketvloer aanschaft, dan wilt u hier uiteraard zo lang mogelijk plezier van hebben. Het is een hele uitgave en om de vloer mooi te houden is het belangrijk om te zorgen voor een professioneel onderhoud van de parketvloer in Friesland. Alkema Parketonderhoud kan u uitstekend van dienst zijn als u zoekt naar een ervaren partij voor het voeren van goed onderhoud aan de parketvloer in Friesland.

Professioneel onderhoud van de parketvloer in Friesland

Wij zorgen voor een professioneel en vakkundig onderhoud van de parketvloer in Friesland. Vanzelfsprekend kunnen wij van tevoren met u bespreken wat er precies nodig om de vloer goed te onderhouden. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u precies weet wat uw vloer nodig heeft als het gaat om het onderhoud van de parketvloer in Friesland. Door alles vooraf goed met u te bespreken kunnen wij de nodige zaken overeen komen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunnen wij gericht aan de slag met het voeren van het onderhoud aan uw parketvloer in Friesland.

Neem contact op

Zoekt u nog naar een ervaren partij voor het laten uitvoeren van onderhoud aan de parketvloer in Friesland? Alkema Parketonderhoud staat graag voor u klaar. Wij bespreken op vrijblijvende basis met u de mogelijkheden voor het voeren van parketonderhoud. Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Dan kun u bellen naar 0566 – 62 32 10 of een mail sturen naar info@alkemaparketonderhoud.nl.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in