De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Onderhoud antieke vloer

Het onderhoud van een antieke vloer is zeer belangrijk. Onderhoud aan vloeren is altijd van groot belang, maar zeker als het om een antieke vloer gaat is het zeer belangrijk om goede aandacht te besteden aan het onderhoud van de antieke vloer. Hiermee kunt u gemakkelijk voorkomen dat de vloer snel aan kwaliteit verliest of dat er schade ontstaat die niet gemakkelijk meer op te lossen is. Met goed onderhoud aan de antieke vloer kunt u natuurlijk ook hoge reparatiekosten in de toekomst voorkomen. Kleine reparatiepunten worden snel opgemerkt en direct verholpen voor de problemen groter worden.

Kies voor professioneel onderhoud van uw antieke vloer

Wanneer u zoekt naar een ervaren partij voor het uitvoeren van onderhoud aan uw antieke vloer, dan bent u aan het juiste adres bij Alkema Parketonderhoud. Wij hebben een jarenlange ervaring in het onderhouden van de meest uiteenlopende vloeren en wij hebben dan ook alle expertise in huis om het onderhoud aan de antieke vloer op professionele wijze uit te voeren. Hierbij gaan wij op hoogwaardige wijze te werk en betrekken wij u in het proces, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt niet alleen bij ons terecht voor professioneel onderhoud aan een antieke vloer. Wij verzorgen ook onderhoud aan andere vloeren en kunnen u van dienst zijn met reparatiewerkzaamheden aan vloeren.

Vragen over het onderhoud van een antieke vloer?

Wilt u meer informatie, advies of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte voor het onderhoud van uw antieke vloer? Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Bel naar 0566-623210 of stuur een mailtje naar info@alkemaparketonderhoud.nl.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in