De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Houten vloeren schuren Friesland

Als het gaat om houten vloeren schuren in Friesland, dan is er natuurlijk maar één zet verstandig. Daarvoor moet een expert in de arm worden genomen. Denk bijvoorbeeld aan Alkema Parketonderhoud. Het is dan immers zo dat er een expert mee aan de slag gaat. Daardoor kan de vloer er weer op zijn allerbest uit gaan zien omdat de behandeling op basis van kennis en ervaring wordt uitgevoerd. Het schuren van de vloer is daarin altijd een belangrijke stap. Zo worden de vloeren weer van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Houten vloeren schuren in Friesland op ambachtelijke wijze

Een klassieke vloer vraagt om een klassieke aanpak. Dat betekent dat houten vloeren schuren in Friesland op ambachtelijke wijze moet gebeuren. Dit betekent dus ook dat het vaak een veel verstandiger idee is om dit ook door een echte ambachtsman te laten uitvoeren. De kennis van de klassieke methodes is namelijk precies wat het verschil maakt als het gaat om de kwaliteit van het eindresultaat. Daarom is het altijd aan te raden om contact op te nemen.

Neem contact met ons op

Alkema Parketonderhoud is de juiste partner om ambachtelijk werk zoals houten vloeren schuren in Friesland aan te pakken. Contact opnemen kan heel gemakkelijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te mailen. info@alkemaparketonderhoud.nl is dan het te gebruiken e-mailadres. Ook bellen kan. Dat kan naar 0566-623210 of naar 06-53707102. Ook is het mogelijk om teruggebeld te worden. Een berichtje achterlaten via het contactformulier op de website is dan voldoende. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in