De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Houten vloeren repareren Friesland

Alkema pakketonderhoud is de aangewezen partij voor alle reparaties, onderhoud werkzaamheden en uiteraard het leggen van houten vloeren voor uw woning of bedrijfspand. De diensten van dit bedrijf kan worden aangevraagd door zowel particulieren als bedrijven. 20 jaar ervaring bieden de garantie dat alle aanvragen met zorg en deskundigheid zullen worden opgepakt en uitgevoerd. Of u nu parketvloeren, houten vloeren wilt laten plaatsen of liever de voorkeur geeft aan antieke vloeren, Alkema pakketonderhoud staat u graag ter dienst met gedegen vakmanschap. 

Passende vloer leggen

Om een duurzame, fraai uitziende vloer te plaatsen is deskundigheid een absolute must. Bij Alkema pakketonderhoud kunt u kiezen uit een fraai assortiment aan keuzemogelijkheden in houten vloeren. Zo zijn er vloeren van lamelpakket, planken of visgraat- of mozaïekmotief. De specialisten van Alkema pakketonderhoud zullen elke vloer professioneel bij u komen leggen, zodat u er op kunt vertrouwen dat deze van goede kwaliteit zal zijn en duurzaam in gebruik. Ook voor het onderhoud en reparaties aan uw vloeren kunt bij ons bedrijf terecht. 

Onderhoud en reparaties

Hoe uitstekend de kwaliteit van uw vloeren ook mag zijn, in de loop der tijd zullen er toch slijtageplekken zichtbaar worden. De levensduur van uw vloeren is zeker te verlengen door middel van een goede onderhoudsbeurt. Het is zeker mogelijk om houten vloeren te repareren in Friesland en omgeving. Voor het maken van een afspraak of het inwinnen van advies kunt u Alkema Pakketonderhoud bereiken via telefoonnummer 0566-623210 of via de mail op info@alkemaparketonderhoud.nl. We bespreken met u dan graag de mogelijkheden. 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in