De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Houten vloeren Leeuwarden

Een houten vloer geeft extra sfeer aan uw huis. Hout is warm en het geeft uw woonkamer of slaapkamer een extra chique uitstraling. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een houten vloer wanneer ze iets nieuws voor de vloer moeten gaan uitzoeken of bij een verhuizing. Houten vloeren Leeuwarden speelt goed in op deze trend en biedt prachtige vloeren voor iedereen. Of u nu van klassiek of modern houdt, van licht of donker hout, van gerookt hout of op een andere wijze bewerkt. De vloer van uw keuze vindt u gegarandeerd.

De mooiste houtsoorten bij houten vloeren Leeuwarden

De grootste collectie houten vloeren in alle kleuren en alle houtsoorten vindt u bij houten vloeren Leeuwarden. U kunt uitgebreid kiezen en vergelijken en bepalen wat voor uw huis de beste keuze is. Een houten vloer kan ook zeer goed worden gecombineerd met vloerverwarming. Het leggen is een vak apart, maar daarvoor heeft ons bedrijf het juiste personeel in dienst om uw vloer perfect te leggen. U kunt er op vertrouwen dat u een prachtige kamer hebt nadat uw vloer is gelegd. Een houten vloer vergt weinig onderhoud en slijt veel minder snel dan vloerbedekking. U kunt de vloer eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. Een houten vloer is daarom ook ideaal als u huisdieren heeft die verharen.

Neem vandaag nog een kijkje op de website

Kijk vandaag nog vrijblijvend rond op onze website en zie wat er allemaal mogelijk is met de verschillende soorten hout. De vloer kan gelegd worden in diverse patronen. U kunt echt iets bijzonders laten maken van uw houten vloer. Wij staan u graag bij om u te adviseren over de juiste keuze voor uw nieuwe houten vloer.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in