De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Deskundige houten vloer reparatie in Friesland

Een houten vloer gaat in vrijwel alle gevallen vele tientallen jaren mee. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat er een beschadiging optreedt. Dat kan gebeuren door lopen op de vloer met scherpe hakken of als er iets hards of scherps op de vloer valt. Ook als de beschermende laklaag niet tijdig wordt vervangen kan dit schade aan de houten vloer opleveren. Voor houten vloer reparatie in Friesland kunt u terecht bij Alkema Parketonderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw houten vloer er weer als nieuw uitziet en dat u er weer vele jaren onbezorgd van kunt genieten. 

Ervaren parketonderhoud voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voldoende ervaring heeft in houten vloer reparatie in Friesland? Neemt u dan zeker contact op met Alkema Parketonderhoud. Wij werken al ruim 20 jaar voor zowel particulieren als bedrijven waar de vloer een opknapbeurt nodig heeft. Afhankelijk van de conditie van de vloer wordt deze geschuurd, gerepareerd en vervolgens van een nieuwe beschermende lak- of olielaag voorzien. Na ons bezoek kan uw vloer er weer vele jaren tegen. Dit is ook meteen het grote voordeel van houten vloeren. Bij het juiste onderhoud gaan ze vele tientallen jaren mee. 

Vraag een offerte aan voor houten vloer reparatie in Friesland

Wilt u dat wij uw vloer komen onderhouden of repareren? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie. U bereikt Alkema Parketonderhoud via telefoonnummer 0566 - 62 32 10. U kunt ook via e-mail contact opnemen, ons adres is info@alkemaparketonderhoud.nl

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in